Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Régi sorozat előzetesek (1-115-ig)

Teresa 1. évad

Teresa - 115. rész

Oriana kihallgatja Cutberto és Teresa beszélgetését és ismét meglátogatja Teresát. Hernan és Esperanza elhatározza, hogy összeházasodik.

 

Cutberto medált küld Rodrigónak. Oriana elhatározza, hogy a hallottakat fogja felhasználni Teresa ellen. Aida kétségbe esett az apja miatt, és Marianóval sem tud kibékülni. Teresa felkészül Fernando látogatására. A ház megtartása érdekében Teresa mindent megtesz, hogy elcsábítsa Fernandót.

Teresa - 114. rész

Esperanza szülése megindul, beviszik a kórházba. Rubent kiengedik a börtönből, Aidának megígéri, hogy új életet kezd, de amint megtudja, hogy Esperanza a kórházban van, rohan hozzá.

 

Genovevát közben mindenről tájékoztatja Fito. Cutberto elmondja Teresának, hogy tudja, mi történt az esküvője előtti éjszaka.

Teresa - 113. rész

Teresa felébred a kómából, megműtik, és úgy tűnik, felépül. Hector rehabilitációt és sok gyógytornát ír elő neki.

 

Amikor Mariano megtudja, hogy Teresa meggyógyul, örömében megcsókolja Aurorát, de a lány végül Martin karjaiban köt ki. Ruben kiszabadul a börtönből, Mayra pedig világ körüli útra indul, hogy ne kelljen találkoznia volt férjével.

Teresa - 112. rész

Hector elvégez egy reflex-vizsgálatot Teresán, de a lány nem érez semmit, ezért mindenki aggódik, hogy felépül-e.

 

Hector szerint a mesterséges kóma lenne a megoldás, amibe Teresa végül - Mariano tanácsára - beleegyezik. Genoveva rájön, hogy Fitónak köze volt a fia halálához.

 

Teresa - 111. rész

Arturo kétségbeesik, mikor megtudja, hogy Teresa egy életre lebénulhat.

 

Erről Aida is tudomást szerez, és mikor Teresa felébred, közli vele is a rossz hírt. Martin és Aurora elmondják Hectornak és Juanának, hogy össze fognak házasodni.

Teresa - 110. rész

Teresa még mindig életveszélyben van. Sőt kiderül, hogy nyaktól lefelé teljesen le is bénulhat.

 

Hector nem akarja megmondani Arturónak, mert Arturo így is nagyon szenved. Marianót nagyon megviseli, ami Teresával történt. Úgy érzi, hogy még mindig Teresát szereti, s ezért szakít Aidával. Martin az események hatására megkéri Aurora kezét, aki igent mond.

Teresa - 109. rész

Margarita, Sainz felesége a fájdalomtól őrülten megy Arturo és Teresa házába, és megpróbálja lelőni Arturót, de Teresát találja el.

 

Teresa nagyon súlyos állapotba kerül, Mariano elsősegélyben részesíti, ezzel megmenti az életét. Mayra úgy dönt, megbocsát Rubennek. Ő ezt elsősorban egy fontos lelki döntésnek tartja, Ruben azonban aláírást vár tőle, melynek segítségével kijuthat a börtönből. Mayra teljesen kiborul, mikor ráébred, hogy Ruben semmit sem változott, és megtagadja tőle az aláírást.

Teresa - 108. rész

Kiderül, hogy Arturo elveszítette régi barátja és üzletfele, Sainz fontos perét, s ezzel maga is csődbe megy, a házát is el kell adnia.

 

Teresa képtelen feldolgozni, hogy ismét szegény sorba jutott, de egyelőre Arturo mellett marad, noha Fernandóhoz is igyekszik közelebb kerülni. Oriana, Fernando anyja támogatja fia és Luisa leendő frigyét, és Teresában felfedezi a veszélyes intrikust. Aida kárörvendve figyeli Teresa sorsának alakulását és összekülönbözik Marianóval, aki szánja egykori szerelmét, Teresát.

Teresa - 107. rész

Aida nagyon összezavarodik az apjánál tett börtönlátogatás után. Arturo sokkoló hírt közöl Teresával. Esperanza megpróbálja tisztázni a helyzetet Hernannal.

 

A Türkiz Hold részvényesei összeülnek, és megpróbálnak megoldást találni arra, hogy a Ruben okozta kárt helyrehozzák. Oriana viselkedésében meglepő fordulat áll be. Martin ismét tanúbizonyságot tesz nagylelkűségéről.

Teresa - 106. rész

Fito leüti Armando urat és ellop tőle egy fontos aktát, hogy büntesse Teresát. Emiatt Arturo nagyon sok pénzt veszíthet.

 

Luisa és Fernando esküvői előkészülete nem zajlik felhőtlenül. Oriana ki nem állhatja Teresát, és ez sok gondot okoz. Arturo azonban végig kiáll a felesége mellett.

Teresa - 105. rész

Refugio elmondja Teresának, hogy Johnny és Paty Mariano lakásában bujkál. Cutberto visszajött a falujából, ahová már nem is akar visszamenni.

 

Aurora anyja végleg elmegy, Aurorát az vidítja fel, hogy hazajön Martin Párizsból, és úja kezdik a kapcsolatukat. Mayra azt kéri Rubentől, hogy az adóssága fejében írassa a Török Holdban lévő részvényeit Aidára. Armando a Sainz-ügy aktáival a bíróságra indul, de Fito elveszi tőle az iratokat és leüti Teresa apját.

 

Teresa - 104. rész

Aurora pénzt ad Vanessának, de többé nem akarja látni. Vanessa szeretője kevesli az összeget, s kidobja a nőt.

 

Cutberto visszajön, hogy megoldja Paty és Johnny problémáját. Ruben börtönbe kerül a sikkasztás miatt. Genoveva felbéreli Fitót, hogy rabolja el Esperanza születendő gyermekét.

Teresa - 103. rész

Patricia kétségbeesetten próbál rájönni, hogy Johnny miért akarja hazaküldeni a nagyapjához.

 

Vanessa pénzhez akar jutni a volt férjétől, miközben igyekszik megtartani Aurora szeretetét. Hector úgy dönt, hogy megvédi a lányát, és megpróbál egyezségre jutni Vanessával. Oriana és Luisa az esküvőt tervezgetik, ahol mindig akad valami probléma. Mayra és Aida végső lépésre szánja el magát Rubennel szemben, aki már csak Genovevára számíthat.

Teresa - 102. rész

Vanessa igyekszik megkaparintani Hector vagyonát, arra hivatkozva, hogy nem értesítették a válásról.

 

Ám az ügyvéd, akihez fordul, nem bizonyul szerencsés választásnak. Johnny nehéz helyzetbe kerül, amikor ki akar szállni az üzletből, és emiatt már nem csak magáért kell aggódnia. Arturo bevallja Teresának, hogy Sainz kezese és akár a teljes vagyona elúszhat, ha elveszíti a pert. Teresának ezért át kell gondolni a stratégiáját

Teresa - 101. rész

Johnny rájön, hogy a szendvicsekbe, amiket szállít, drogot rejtenek. Ki akar szállni az üzletből, de Fito megfenyegeti.

 

Teresa meglátogatja Marianót az új lakásában, és elmondja neki, hogy mégsem válik el Arturótól. Vanessa közeledik Hector felé, aki végül, Juanára való tekintettel elküldi a házából a nőt. Luisa véletlenül megtudja, hogy Teresa Marianónál járt.

Teresa - 100. rész

Mariano meggyőzi Mayrát, hogy ne hagyja a lányát belekeveredni az apja ügyébe, ezért a nő egyedül megy el a kerületi ügyész irodájába, és feljelenti a férjét.

 

Vanessát bántja, hogy Juana együtt vacsorázik Hectorral. Arturo elmondja Fernandónak, hogy anyagi gondjai támadhatnak, ha elveszíti a Sainz-ügyet, ugyanis ő Sainz kezese. Teresa találkozik Marianóval, és megtudja, hogy egy drága lakásban lakik, és hogy Aidával jár.

Teresa - 99. rész

Teresa és Arturo jól érzik magukat Párizsban, rendeződnek a gondjaik. Később hazajönnek, és végiglátogatják az ismerőseiket.

 

Teresa rábeszéli Juanát, hogy küzdjön meg Hectorért. Eközben Vanessa, Aurora anyja is megpróbálja behálózni a férfit. Mayra és Aida rájönnek, hogy Ruben meglopta őket, ezért úgy döntenek, feljelentik. Mariano elmondja Ramónnak, hogy Aida össze akar vele költözni.

Teresa - 98. rész

A Vanessával való beszélgetés elkeseríti Juanát. Mayra Aida segítségével végre cselekvésre szánja rá magát.

 

Aida lelki bánatán csak Mariano tud könnyíteni, és a férfi vigasztalása olyan sikeres lesz, hogy Aidában egy merész javaslat fogalmazódik meg. Vanessát egy rossz hír nagyon feldühíti. Hector próbálja kimagyarázni magát Juanánál. Arturo folyamatosan ajándékokkal és kedvességgel lepi meg Teresát Párizsban.

Teresa - 97. rész

Amadeo engedelmeskedik Teresának, emiatt Aida és Mayra harcba lendül. Vanessa és Hector első találkozása nem felhőtlen, ám Hectornak hála Aurora örömét semmi nem veszi el.

 

Arturo Párizsban is azért küzd, hogy újra közelebb kerülhessen Teresához. Johnny megpróbálja kihasználni azt, hogy Juana elutazik otthonról. Hernan azt tanácsolja Hectornak, hogy Juanának addig szóljon Vanessáról, míg még nem késő.

 

Teresa - 96. rész

Vanessa azt mondja Aurorának, azért ment el, mert súlyos problémáik voltak Hectorral. Ruben fél, hogy Mayra rájön a sikkasztásra.

 

Arturo és Teresa nagyon élvezik Európát, előbb Madridba mennek, aztán Arturo elviszi Teresát Párizsba, hogy Teresa újra belészeressen. Juana látja, amint Aida nagyon későn megy el Marianótól, és még sokáig csókolóznak. Elmondja Teresának, hogy mi történt Esperanzával, Aidával és Marianóval. Johnny és Patricia megnyugtatják Esperanzát, hogy ki tudják fizetni a kórházi számlát, de Hernan is felajánlotta a segítségét.

Teresa - 95. rész

Hernan korlátozza Ruben, Aida és Mayra belépését a korházba. Figyelmezteti Rubent, hogy feljelenti Aidát, ha a baba meghal.

 

Esperanza jobban van, de nem lehet még tudni, hogy a baba túléli-e. Aida nagyon megbánta, amit tett. Mariano először nem akar beszélni vele, de aztán Ramon meggyőzi őt. Juana megtudja, hogy Cutberto hazament a szülővárosába, és nagyon szomorú. Azonban nem változtat a döntésén, feleségül akar menni Hernanhoz, hogy Cutberto boldog lehessen egy olyan nővel, aki gyereket szül neki.

Teresa - 94. rész

Esperanza kórházban fekszik, ahol Aida ráront, hogy megtudja végre, ki a gyermek apja.

 

Esperanza, miközben megmondja az igazat, rosszul lesz, s veszélybe kerül a magzat élete. Cutberto, miután kiderül, hogy Juana hozzá akar menni Hectorhoz, visszamegy szülőfalujába. Juana kétségbeesve fogadja a hírt. Arturo és Teresa végre újra egymásra találnak Madridban.

 

Teresa - 93. rész

Arturo és Teresa Madridba utazik, hogy rendbe hozzák házasságukat. Teresa azonban nem hajlandó együtt aludni Arturóval.

 

Johnny Fitótól kér kölcsön, hogy ki tudják fizetni Esperanza kórházi kezelését, de azt hazudja, Gemától kapott kamatmentes kölcsönt. Fernando anyja rábeszéli Luisát, hogy költözzön Fernandóhoz, amíg Arturo és Teresa Spanyolországban van.

 

Teresa - 92. rész

Arturo és Teresa indulásra készen áll, de kiderül, hogy a rossz idő miatt törölték az összes párizsi járatot.

 

Fernando felajánlja nekik a magángépét, de Oriana nem hajlandó lemondani a másnapi utazásáról, vagy együtt utazni Arturóékkal. Fito az utolsó pillanatban megjelenik, segítséget kér Teresától és megfenyegeti. Ruben és Esperanza veszekednek és dulakodnak, mert Ruben magának, illetve Genovevának akarja a születendő gyereket. Esperanza elesik, elájul és veszélyes állapotban kórházba kerül.

Teresa - 91. rész

Patty és Johnny esküvőjét Juanánál tartják. Teresa a bérház előtt összefut Aidával és közli vele, hogy bármikor visszaszerezhetné tőle Marianót.

 

Ezt Armando is meghallja és lebeszéli a lányát, hogy elmenjen az esküvőre. Arturo és Teresa a kibékülés reményében hosszabb európai útra készülnek. Mindenki búcsúzkodik tőlük. Arturo elintézte Hector válását, aki rögtön megkéri Juana kezét. Genovéva azon igyekszik, hogy örökbe fogadhassa Esperanza megszülető gyermekét. Még itt van Oriana, Fernando anyja, aki, a fia legnagyobb bánatára, nyíltan megveti Teresát.

Teresa - 90. rész

Teresa megkéri Amadeót, amíg ő elutazik, tanítsa meg apját a könyvelés alapjaira. Ramon és Armando kibékülnek.

 

Ruben szeretné, ha Mayra elvégezne egy tanfolyamot, hogy lehetősége legyen leleplezni a sikkasztást. Aida összefut Teresával, és megtudja, hogy Teresa elutazik Európába Arturóval, aztán visszamegy Marianóhoz. Ennek a kijelentést Armando is meghallja.

Teresa - 89. rész

Esperanza meghívja Hernant Johnny és Paty esküvőjére. Fito megzsarolja Teresát, hogy mindent elmond Arturónak, ha Teresa nem fizet.

 

Oriana figyelmezteti Luisát, vigyázzon Teresára és Fernandóra. Juana és Cutberto fegyverszünetet kötnek, azaz megegyeznek, hogy Johnny és Paty előtt nem fognak veszekedni, mert jó példát kell mutatniuk. Don Porfirio felkeresi Patriciát, és megpróbálja meggyőzni, hogy ne menjen feleségül Johnnyhoz.

Teresa - 88. rész

Teresa és Oriana asszony, Fernando édesanyja megismerkednek egymással. Teresa elfogadja Arturo meghívását az európai körútra.

 

Patricia megkeresi a nagyapját, és meghívja az esküvőre, de ő nem akar elmenni. Aida szeretné, ha Mariano elfelejtené miatta a múltját, és elköltözne a bérházból. Juana elmegy moziba Hectorral és Aurorával, és nagyon boldog, mert Aurora második anyukájává fogadja. Cutberto megtudja, hogy Hector nős, de a magyarázatot már nem várja meg.

Teresa - 87. rész

Mariano újra összejön Aidával. Fernando szakítani készül Luisával, de az édesanyja a városba érkezik, és nagyon örül, hogy a fia Luisát fogja feleségül venni.

 

Arturo európai körútra szeretné vinni Teresát, hogy újrakezdjék. Juana szerint Cutberto beleszeretett Griseldába, és nem akar róla hallani. Aurora megtudja, hogy Aida először csak Teresa bosszantása miatt kezdett ki Marianóval.

Teresa - 86. rész

Luisa meglepő ötlettel áll elő Fernandónak, ám aggódni kezd a férfi reakciója miatt. Hector ismét harcba lendül Juanáért.

 

Teresa ismét reménnyel kecsegteti Arturót. Ramon nagyon megkedveli Aidát, és ezt a fiában is tudatosítja. Mariano egyre határozottabb a jövőjét illetően. Teresát meghökkenti Refugio mondandója, ezért tovább húzza a mézesmadzagot Fernando előtt.

Teresa - 85. rész

Teresa nagyon elégedetlen Arturo döntésével. Martin ismét bebizonyítja önzetlenségét Aurorának.

 

Teresa megpróbálja meggyőzni Marianót, hogy gondolja meg magát. Martin aggódik az alapítvány miatt. Juana félreérti Cutberto és Griselda búcsúját. Teresa kénytelen lépést tenni azért, hogy megpróbálja bebiztosítani a jövőjét egy gazdag férfi mellett. Mariano felvilágosítja Refugiót.

Teresa - 84. rész

Aurora egyformán szenved Martin és Mariano miatt. Mariano felkeresi Teresát az otthonában. Teresa szülei tudomást szereznek Arturo hűtlenségéről.

 

Patricia és Johnny békülési szándékkal keresik fel Porfiriót. Ruben alattomos alkut akar kötni Marianóval, miközben ismét sikerül befolyásolnia Mayrát. Esperanza azonban ultimátumot ad a férfinak. Arturo hatalmas ajándékkal próbálja kompenzálni Teresát.

Teresa - 83. rész

Ruben addig tud csak felhőtlenül örülni az új hatáskörének, amíg Aida fel nem világosítja őt. Refugio és Armando nagy szívességet tesz Patriciának.

 

Arturo reménytelenségében megint Teresa szüleinél köt ki, ám a lányt nem ott találja meg. Ramon kellemetlen helyzetbe kerül, mert rosszkor toppan be fia szobájába. Aurora bejelentése miatt Martin felkeresi Marianót, hogy tisztázzák a helyzetet. Porfirio azzal vádolja Griseldát, hogy hagyta, hogy az unokája megszökjön.

Teresa - 82. rész

Mikor Aurora elmondja Martinnak, hogy bevallotta az érzéseit Marianónak, Martin szakít a lánnyal.

 

Johnny megszökteti Patriciát a születésnapján, amiért don Porfirio a rendőrséggel fenyegetőzik, de senki sem találja a szerelmespárt. Aurora megkérdezi Teresát, hogy mik a tervei Marianóval most, hogy elválni készül Arturótól. Teresa egy romantikus meglepetést készít Marianónak, és azt mondja, csak ő hiányzik az életéből.

Teresa - 81. rész

Arturo megpróbálja lebeszélni Teresát a válásról. Teresa megkéri, hogy menjen el a házból.

 

Mariano megmondja Aidának, hogy a munkájára szeretne koncentrálni, és nem akarja folytatni a viszonyukat. Fito pénzt kér Teresától, de ő inkább egy Arturótól kapott gyűrűt ad neki. Genoveva tovább győzködi Rubent, hogy vegye el Esperanzától a gyereket, a férfi pedig pénzt kér tőle, amivel le tudja fizetni a volt szeretőjét. Johnny nem tudja kivenni a szobát, amit akart, ezért Cutbertóval úgy döntenek, hogy a szöktetés után a zenésznél rejtik el Patty-t.

Teresa - 80. rész

Teresa elmegy Fernandóhoz, és elmondja neki, hogy Arturo megcsalta Palomával. Arturo és Luisa otthon várják, de Teresa hazatelefonál, hogy Fernandónál tölti az éjszakát.

 

Juana dühös Hectorra, mert nem mondta el neki, hogy felesége van. Arturo visszaveszi Marianót az alapítványhoz, de figyelmezteti, hogy ne zaklassa tovább Teresát. Teresa másnap Auroráéknál alszik, és a barátnőjének is elmondja, hogy Arturo megcsalta.

Teresa - 78. rész

Amadeo, Ruben könyvelője rájön, hogy Ruben elsikkasztotta felesége üzletei pénzeinek egy részét.

 

Hallgatásáért cserébe elfogadja Ruben ajánlatát. Aida megtudja Esperanzáról, hogy három hónapos terhes és felelősségre vonja, hogy az apjától van-e a gyerek. Miután nem kap választ, Marianónál próbálja kideríteni az igazságot. Paloma végrendelete nagy vihart kavar.

Teresa - 77. rész

Palomát elütötte egy kocsi, és haldoklik. Aida elmondja Rubennek, hogy látta Esperanzát csókolózni Hernannal.

 

Ruben felkeresi Esperanzát, és megpróbálja meggyőzni, hogy menjen vissza hozzá. Mariano és Aida felajánlja a segítségét Martinnak és Aurorának Paloma alapítványánál. Amadeo bejelenti Rubennek, hogy nagy összegű sikkasztásra bukkant Ruben cégénél.

Teresa - 76. rész

Ruben megvádolja Marianót, hogy feleségül akarja venni Aidát, hogy megszerezze a pénzét. Arturo és Teresa Refugiónál ebédelnek.

 

Bejelentik, hogy szeretnének gyerekeket. Armando visszafizeti Gemának az összes kölcsönt, így megszabadulnak az adósságtól. Don Porfirio megmondja Patynak, hogy a születésnapján az apja elviszi egy kollégiumba. Paty értesíti Johnnyt, és eldöntik, hogy megszervezik Paty szökését...

 

Teresa - 75. rész

Teresa bevallja Arturónak, hogy viszonya volt Marianóval, és ez az őszinteség majdnem véget vet házasságuknak.

 

Paloma reményei Arturo visszaszerzésére cseppet sem lankadnak. Mariano ezalatt elmondja Aidának, hogy az apja milyen indokokkal hagyta el a várandós Esperanzát. Ezt megtudva Aida meggyűlöli Rubent, aki épp rendbe próbálja hozni a házasságát. Megvádolja Marianót, hogy szét akarja szakítani a családot és behálózni Aidát. Esperanza visszautasítja Hernan közeledését, Martin és Aurora szerelme pedig elmélyül egy kettesben töltött éjszaka után.

Teresa - 74. rész

Arturo képtelen fékezni magát, és elkeseredésében nagy meggondolatlanságot követ el.

 

Esperanzát egy nagylelkű barátja húzza ki a bajból, sőt ennél is nagyobb támaszt akar nyújtani a lánynak. Fernando nagy szívességet tesz Arturónak. Patriciának egy titkos fegyver kerül a kezébe. Teresa az események hatására vallomást tesz Arturónak.

Teresa - 73. rész

Arturo és Mariano megpróbálják egymás közt civilizáltan tisztázni a dolgokat, míg Teresa bizalmas társalgásba elegyedik Fernandóval.

 

Cutbertót megeszi a féltékenység Juana utazása miatt. Ruben apránként visszaszerzi Mayra bizalmát. Arturo véletlenül tanúja lesz egy igen kényes témájú beszélgetésnek, és ezen képtelen túllépni. Esperanzának nem várt látogatója érkezik.

Teresa - 72. rész

Mariano és Teresa éppen együtt vannak, mikor megérkezik Aida. Mayra megbocsát Rubennek, de feltételt szab: Rubennek egészségügyi vizsgálatot kell végeznie.

 

Hector megkéri Arturót, hogy segítsen neki, hogy elválhasson a feleségétől. Martin és Aurora Cuernavacába, Auroraék házába mennek egy kicsit pihenni, és meghívják Marianót és Aidát is. Közben Arturo és Teresa is megérkezik Cuernavacába.

 

Teresa - 71. rész

Arturo elmondja Teresának, mennyire szeretne egy közös gyereket, de Teresa hallani sem akar róla.

 

Mariano és Aida abban maradnak, hogy jól akarják érezni magukat együtt. Johnny majdnem lebukik don Porfirio előtt, mikor Patriciát akarja meglátogatni. Teresa kihallgatja, amint a férje Fernandónak mesél a végrendeletéről.

Teresa - 70. rész

Ruben megfenyegeti Marianót. Fito elhúzza a mézesmadzagot Johnny előtt. Arturo ultimátumot ad Palomának.

 

Teresa a fejleményeket kihasználva tisztázza Aidával a hatalmi helyzetet kettejük között. Aurora beavatja Martint legféltettebb titkába. Ruben ismét féltékeny lesz az Esperanzához közelálló emberekre. Teresa meglepő kijelentést tesz Arturónak.

Teresa - 69. rész

Arturo olyannyira bizalmatlan Teresával szemben, hogy máshoz folyamodik megerősítésért.

 

Mayra és Aida élvezik az új elfoglaltságukat, azonban Ruben rendkívül elégedetlen Mayra döntésével, ugyanis az asszony még mindig bizalmatlan vele. Refugiót nagyon megrázza az, amit megtud a lányáról.

Teresa - 68. rész

Arturo megtudja, hogy Teresa és Mariano jegyben jártak, és komoly kapcsolatuk volt, amiről meg is kérdezi Marianót.

 

Teresa és Refugio összevesznek, és Teresa rendkívül gorombán viselkedve megsérti őt. Paloma megpróbálja visszaszerezni Arturót.

Teresa - 67. rész

Aida örül, hogy a lapok írtak a Teresa esküvőjén történt botránytól, de Mayrának nem tetszik, hogy Esperanzát is megemlítik a cikkben.

 

Arturo megkapja a hitelkártyája számlakivonatát, és így tudomást szerez Teresa felelőtlen költekezéséről. Amikor kérdőre vonja, megint összevesznek, és a lány Fernando karjaiban keres vigaszt. Johnny kézbesíti Gema asszony egyik küldeményét. Később kiderül, hogy Fito és Gema ezekben a csomagokban, az ételbe rejtve terjesztik a drogot a környéken.

Teresa - 66. rész

Mayra megpróbálja lefizetni Esperanzát, hogy hagyja el a várost.

 

Fito elmondja Gema asszonynak, hogy tudnának üzletelni úgy, hogy közben Johnny semmit se sejtsen. Később Gema megkéri Johnnyt, hogy segítsen neki a kiszállításban. Luisa Fernandónál tölti az éjszakát. Össze is akarnak költözni, de amikor Arturo tudomást szerez a dologról, meggyőzi a húgát, hogy várjanak ezzel. Mayra megengedi Rubennek, hogy visszaköltözzön a házba, de nem akarja, hogy a férfi intézze az üzleti ügyeit.

Teresa - 65. rész

Teresa és Arturo Európába mennének nászútra, de Arturónak közbejön egy üzleti ügy.

 

Refugio és Armando megtudják, hogy Esperanza gyereket vár Rubentől. Armando Teresára való tekintettel megkéri Esperanzát, hogy menjen el a házból. Esperanza Juanához költözik. Cutberto feleségül kéri Juanát, de ő kikosarazza. Hector megbízást ad egy nyomozónak, hogy keresse meg Aurora anyját.

 

Teresa - 64. rész

Az esküvői partin megjelenik Mario, majd Esperanza. Esperanza veszekszik volt szeretőjével, Rubennel, végül Mayra megpofozza.

 

Mariano Aidával a rendelőbe megy, amelyet közösen kifestenek. Aida otthon megtudja az anyjától, hogy Esperanza micsoda botrányt csapott. Elmegy a bérházba, megpofozza Esperanzát és durván veszekszik Teresa szüleivel.

Teresa - 63. rész

Elérkezett Teresa és Arturo esküvőjének napja. Teresa megígéri Marianónak, hogy megszökik vele.

 

Azonban egy autót kap ajándékba Arturótól, s ettől rögtön meggondolja magát. Végül nem a Juana által varrt ruhát veszi fel, hanem azt, amelyet Arturo vett neki. Megkezdődik a szertartás, de betoppan Mariano és botrányt csap.

Teresa - 62. rész

Teresa szülei és Cutberto az esküvőre készülődve illemtanórákat vesznek Aurorától és Martíntól.

 

Teresa az esküvő előtt egy nappal újra elcsábítja Marianót, és megbeszélik, hogy megszöknek. Hector egyre hevesebben udvarol Juanának, amit Cutberto rosszul visel, és bosszúból Griseldának csapja a szelet.

Teresa - 61. rész

Mariano és Aida megpróbálnak egymással vigasztalódni, amit Ruben nem néz jó szemmel.

 

Juana elfogadja Hector udvarlását, meg is hívja kísérőjéül Teresa esküvőjére. Cutberto továbbra is hevesen udvarol Juanának. Teresa elmegy Mariano lakására, ahol elcsábítja. Fellángolnak a régi érzelmek.

Teresa - 60. rész

Hector randizni hívja Juanát. Arturo és Teresa veszekednek, mert Teresát megvádolják azzal, hogy ő küldte Mayrának a hamis válási papírokat.

 

Teresának nem tetszik, hogy Aurora Martinnal, Aida Marianóval együtt mennek az árverésre. Paloma befolyásos embereknek mutatja be Marianót. Teresa meglátja, hogy Aida és Mariano csókolóznak.

Teresa - 59. rész

Paloma legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy Teresa is részvényes a Türkiz Holdban.

 

Ruben könyörög Mayrának, hogy adjon egy utolsó esélyt. Teresa anyja nem akar elmenni a lánya esküvőjére, amit Teresa nem is bán, mivel úgy véli, szülei nem valók ebbe a társaságba.

Teresa - 58. rész

Teresa nagyon féltékeny, mert Aidát Marianóval látta. Cutberto és Juana kapcsolata kiderül, azonban Teresa egyáltalán nem örül a hírnek.

 

Paloma még mindig szereti Arturót, ő azonban már továbblépett, és Teresával szeretne boldog lenni. Mariano megtudja, hogy Martin és Aurora együtt járnak, és ettől eléggé elkeseredik. Johnny is szomorú, mert nem lehet együtt Patriciával, akit a nagyapja még mindig felügyelet alatt tart.

Teresa - 57. rész

Aurora és Martin egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ez azonban Marianónak nem igazán tetszik.

 

Cutberto és Juana között is egyre szorosabbá válik a kapcsolat. Armando számára is jól alakulnak a dolgok, mivel munkát kap Arturo irodájában. Aida viszont még mindig nagyon szomorú Paulo elvesztése miatt, és elhatározza, hogy segít a rendelőbe felszereléseket venni.

Teresa - 56. rész

Genoveva megfogadja, hogy bármi áron boldog lesz. Teresa keresztanyját is hajlandó manipulálni céljai elérésében.

 

Teresát nyugtalanítja az, hogy Genoveva nyomozni akar Paulo halálának ügyében. Mariano óva inti Esperanzát Teresától. Aida bosszút forral Teresa ellen, amelyet egy közös ismerősük bevonásával tervez végrehajtani. Porfirio úr segítséget szerez lánya őrzéséhez.

 

 

Teresa - 55. rész

 

 

Luisa összezavarodik de végül megajándékozza Fernandót a bizalmával. Martin biztosítja Aurórát, hogy türelmes lesz vele. Teresa miatt Armando és Refugió között feszültség támad. Teresa lehűti Luisa lelkesedését.

 

 

Teresa - 54. rész

 

 

Arturo megtudja az igazat Palomától a gyermekükről.A férfi ettől nagyon kiborul,de Teresa meglepően igen. Aida állapota javul , de Teresa mindent megtesz hogy rosszabb legyen. Refugió ragaszkodik az elveihez, még ha ezzel anyagi hátrányba is kerülnek.

 

Teresa - 53. rész

 

 

Aida Teresát hibáztatja Pauló halála miatt. Johnny elmondja Patríciának hogy el akarja venni feleségül. Esperanza rájön , hogy Ruben feleségének a legjobb barátnőjével is viszonya van. Aida annyira kiborul a vőlegénye halála miatt, hogy Marianónak és Aurórának kell megmenteniük egy végzetes lépéstől.

 

Teresa - 52. rész

 

Teresa az esküvőjére készül, közben Aida és Pauló esküvőjére ajándékként elküldi Ruben válási iratait. Teresa találkozik Paulóval és vérig sérti volt barátját. Pauló bánatában újabb kábítószert vesz de a túladagolása miatt kórházba kerül, majd később meghal.

 

Teresa - 51. rész

 

 

Arturo szakított Teresával és megcsókolja Palomát. Paloma újra akarja kezdeni Arturóval, s Mariano pedig Teresával, de Teresának Arturo kell. Aida és Pauló az esküvő előtti leány- és legénybúcsúra készülnek.

 

Teresa - 50. rész

 

 

Paloma akar építeni egy kórházat a gyerekeknek. Refugió összeveszik Teresával amiért Arturóval ment Cancúnba ráadásul nem is szólt nekik. Teresa találkozik Luisával és megkéri , hogy állítsa le az esküvő szervezését.

 

Teresa - 49. rész

 

 

Aida rájön, hoyg Teresa csak érdekből megy hozzá Arturóhoz, de Marianóba szerelmes.Teresa megkéri Palomát, hogy szálljon ki az építkezési projektből, de ő hajthatatlan. Teresa elmondja neki, hogy összeházasodik Arturóval. Pauló elhiteti Aidával és Genovévával, hogy nem drogozik.Aida és Genovéva tervet szőnek.

 

Teresa - 48. rész

Mariano tör-zúz, amikor megtudja, hogy Teresa hazudott neki, de Aurorának sikerül lecsillapítani.


Patricia önkéntesnek jelentkezik a rendelőbe. Esperanza bocsánatot kér az anyjától a fájdalomért, amit okozott neki. Nachita megbocsát, de a lány nem költözhet haza. Johnny megtudja, hogy Esperanza terhes. Paloma találkozik Arturóval Cancúnban, és rájönnek, hogy mindketten ugyanazon a projekten dolgoznak.

 

Teresa - 47. rész

Esperanza beköltözik Refugióékhoz. Ruben megtudja Genovevától, hogy Paulo állítólag drogozik, és bizalmatlan lesz a fiúval szemben.


Arturo Cancúnba utazik, hogy kérdőre vonja Fernandót, miért csalta meg a húgát. Kiderül, hogy Fernando ártatlan, korábban ugyan tényleg járt egy Sasha nevű nővel, de az még Luisa előtt volt. Teresa követi Arturót Cancúnba, és megismerkednek Fernandóval.

 

Teresa - 46. rész

Esperanza Arturo házába menekül Teresához, miután Ruben szakít vele.


Kiderül, hogy Esperanza gyereket vár Rubentől. Aida készül az esküvőjére Paulóval. Paloma beszáll Ruben és Arturo ingatlan-projektjébe. Arturo Cancúnba utazik, mert kiderül, hogy a húga és Fernando együtt vannak. Teresa titokban utána megy.

 

Teresa - 45. rész

Pablito nagyon boldog a sok ajándéktól, amit az őt ünneplőktől kapott, de az apja összetör mindent, amikor megtudja, hogy Ruben nős férfi.


Paulo hamis papírokkal bizonyítja anyjának, hogy nem fogyaszt drogot.

 

Teresa - 44. rész

Teresa átengedi Aidának a ruhát, mondván, korábban már a barátját, Paulót is átengedte neki.


Genoveva kérdőre vonja Paulót, hogy drogozik-e, de a fiú mindent tagad. Fernando bemutatja Luisát Sashának, aki figyelmezteti a lányt, hogy Fernando össze fogja törni a szívét. Teresa megkapja a szakdolgozata kinyomtatott példányait, és odaadja őket a szeretteinek. Cutberto és Juana berúgnak, majd Cutberto a nőnél tölti az éjszakát. Másnap Teresa meglátja a félmeztelen Cutbertót a hálószobában.

 

Teresa - 43. rész

Aida dühös Rubenre, mert megcsalta az anyját. Mariano pedig Aurorára haragszik, mert nem mondta el neki, hogy Hector a kórház igazgatója.


Fernando és Sasha együtt töltenek egy napot, de másnap Fernando rájön, hogy Luisát szereti, és szakít Sashával. Mariano megnyitja a rendelőt. Az ünnepségen Juana megismerkedik Hectorral, és Cutberto rögtön féltékeny lesz a férfira. Hector megtudja, hogy Teresa apja a kórházban dolgozik takarítóként.

 

Teresa - 42. rész

Cutberto Aurora segítségét kéri. Teresa újabb cselszövéssel nehezíti meg Aida életét, aki emiatt számon is kéri apját.


Ruben és Esperanza családi vacsorán vesznek részt. Mariano mérges Aurorára a titka miatt. Emiatt Teresával is konfrontálódik. Fernando őszintén elmondja Luisának az érzéseit.

 

Teresa - 41. rész

Armando figyelmezteti Johnnyt Patricia miatt, ám a fiatalok nagyon tetszenek egymásnak.


Luisa megpróbál távolságot tartani Fernandótól, ám a férfi mindent megtesz, hogy elnyerje Luisa kegyeit. Mariano megpróbálja jóvátenni a hibáját, de Teresa hajthatatlan marad. Ennek ellenére Aurorával mégis konfliktusba keveredik. Mariano meglepő felfedezést tesz Auroráról.

 

Teresa - 40. rész

Arturo elmondja Marianónak, hogy megkéri Teresa kezét, emiatt Mariano nagyon kiborul.


Arturo és Teresa a lány szüleinél vacsoráznak, hogy hivatalossá tegyék az eljegyzést, aminek Refugio egyáltalán nem örül. Közben Luisa egyre közelebb kerül Fernandóhoz, azonban a dolog rosszul sül el. Aurora elkeseredett, mert Aidától kellett megtudnia, hogy Teresa férjhez megy, annak azonban örül, hogy így Mariano szabad lesz.

 

Teresa - 39. rész

Mariano és Aurora meglátták Teresát és Arturót csókolózni, Mariano kiborul. Aurora később találkozik Teresával és kérdőre vonja.


Később Mariano is találkozik Teresával, és elmondja neki, hogy rájött a kettős játszmájára, és Teresa soha nem lesz boldog Arturóval. Teresa és Arturo meghívják Juanát, hogy vendégeskedjen náluk. Arturo bejelenti Juanának, hogy szeretné feleségül venni Teresát. Paulo drogot kér Fitótól.

 

Teresa - 38. rész

Mariano azt akarja, hogy Arturo hagyja békén Teresát, ezért összeverekednek.


Teresa arra kéri Arturót, hogy a keresztanyja is velük lakhasson a házában. Luisa Cancúnba megy Fernandóval, ahol a lány örömére egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Arturo bebizonyítja, hogy komolyak a szándékai Teresával, de Refugio kételkedik benne, hogy a lánya valóban szereti-e a férfit.

 

Teresa - 37. rész

Teresa kikel magából, amikor meglátja apját a kórházban takarítani, átkozza a szegénységet, szégyelli Arturo előtt az apját.


Ruben le akarja mondani a pénteki vacsorát Esperanza szüleivel. Juana figyelmezteti Teresát, hogy döntenie kell Arturo és Mariano között.

 

Teresa - 36. rész

Fernando nem hisz a szemének, amikor meglátja Luisát. A kislányból gyönyörű nő lett, és ráadásul kiderül, hogy közös projekten fognak dolgozni.


Teresa vívódik az Arturo nyújtotta biztonság és a Mariano iránt érzett szerelme közt. Armando és Refugio újra veszekszenek a lányuk miatt.

 

Teresa - 35. rész

Pedro rajtakapja Rubent és Esperanzát. Refugio állapota javul, de még nem tudja, hogy Armando elvesztette a munkáját.


Mariano rendelős projektje folyamatban van. Paulo megkéri Aida kezét, eközben azonban Teresa visszaadja a gyűrűt Marianónak, és szakít vele, mert nincs elég pénze.

 

Teresa - 34. rész

Refugio megkéri Marianót, hogy ne hagyja Teresát letévedni a helyes útról.


Arturóék úgy döntenek, hogy elfogadják Fernando meghívását, és mindhárman elmennek a tengerpartra. Armando meglátogatja a kórházban a feleségét, ezért ismét el kell jönnie a műhelyből. Ruben megduplázza Paulo fizetését, a fiú ezután megkéri Aida kezét. Teresa Arturótól akar kölcsönkérni az anyja kezelésére, de Mariano felajánlja, hogy összeszedi a pénzt. Azonban Hector, Aurora apja megelőzi őt, és rendezi a kórházi számlát.

 

Teresa - 33. rész

Teresa úgy dönt, beköltözik Arturóhoz, de Refugio ellenzi a dolgot, és összevesznek.


Amikor megtudja, Armando is hazamegy a műhelyből, pedig Porfirio úr, a műhely vezetője nem örül, hogy munkaidőben intézi a magánügyeit. Marianót bántja Teresa döntése, de a munkába temetkezik: elkezdi tervezgetni, hogy néz majd ki a rendelő. Refugiót is felzaklatja a lánya döntése, rosszul lesz, és be kell vinni a kórházba. Mariano értesíteni akarja Teresát, hogy mi történt az anyjával, de a lány nem engedi be Arturo házába. Fito figyelmezteti Teresát, hogy Paulónak súlyos drogproblémái vannak. Arturo régi barátja, Fernando meghívja Arturót, Teresát és Luisát a tengerpartra.

 

Teresa - 32. rész

Ruben újabb hazugságokkal hitegeti családját. Teresa kihasználja Esperanza nagylelkűségét.


Juana féltékenységét szitokkal álcázza. Mariano diplomaosztó bulija - Mariano és Refugio miatt - nem úgy sikerül, ahogy Teresa kigondolta. Ezért Teresa hosszú távra egy ismerősénél keres menedéket.

 

Teresa - 31. rész

Paulo vonakodva fogadja el Ruben ajánlatát. Mariano bajba kerül a kórházban a magatartása miatt.


Teresa saját tervei miatt türelemre inti Esperanzát. A bérházban kiderül Armando titka, de minden barát a segítségére siet. Teresa és Mariano nagy áldozatot hoz. Mayra hangot ad nemtetszésének Paulóval kapcsolatban. Ruben megtudja Ramonról az igazságot. Teresa újabb támadást indít Aida és a családja ellen.

 

Teresa - 30. rész

Pablito keresztszülőket választ magának, de Teresa nem örül a fiú választásának.


Esperanza cselekvésre szánja rá magát, hogy megtudja, Ruben igazat mondott-e neki. Teresa döntése miatt Arturo összezavarodik. Paulónak anyagi gondjai támadnak, ezért Genoveva szívességet kér Rubentől a fiának.

 

Teresa - 29. rész

Mariano újra megkéri Teresa kezét, aki ezt visszautasítja, mert ugyan szereti Marianót, de a férfi még nem érte el azt a társadalmi rangot és vagyont, amit elvár tőle.


Mariano felelősségre vonja Fitót, amiért dílerkedik a környéken. Fito munkát ígér Johnnynak.

 

Teresa - 28. rész

Arturo fizetést ad Teresának. Fito ajánl egy jól fizető munkát Johnnynak. Arturo megveszi a lakást Luisának, és tisztázza a vele és Teresával kapcsolatos félreértéseket.


Paulo eldönti, hogy munkát keres, és nem akar az anyjától függeni. Mariano megkéri Teresa kezét, de ő nemet mond.

 

Teresa - 27. rész

Teresa visszautasítja Ruben ajánlatát. Mayra panaszkodik a férjének, Rubennek, hogy nem törődik vele eleget. Erre a férfi megígéri, hogy elviszi vacsorázni.


Refugio rosszul lesz, de egyelőre nem tudni, mi baja. Johnny elmondja az anyjának, Nachitának, hogy eladták a műhelyt, és elvesztette az állását. Ruben elmondja Esperanzának, hogy felesége rákos, s hogy elválik tőle, hogy Esperanzával lehessen. Később pénzt is ad Esperanzának, hogy kisegíthesse a szorult anyagi helyzetben lévő családját. Hernan bemutatja Hectornak Marianót. Fito munkát ajánl Johnnynak.

 

Teresa - 26. rész

Arturo bevallja Luisának, hogy szerelmes Teresába, de nem akarja elmondani a lánynak, amíg az le nem diplomázik.


Johnny megpróbálja összehozni Esperanzát és Fitót. Teresa megtudja, hogy Mariano már korábban tudott róla, hogy Aurora hazajött Franciaországból, ezért megsértődik a barátjára. Armando aggódik, hogy bezárják a műhelyét, de nem akarja, hogy Teresa pénzt fogadjon el Arturótól. Mariano Cutberto segítségével szerenádot ad Teresának, de a lány nem bocsát meg neki. Megérkezik Hector, a kórház leendő igazgatója. Ruben tisztességtelen ajánlatot tesz Teresának.

 

Teresa - 25. rész

Teresa megleckézteti Marianót, amiért nem elég rámenős a karrierépítésben és számára nem első a pénzszerzés.


Aurora visszatér Párizsból, ezzel nem kis meglepetést okozva Teresának. Genovéva felhívja Aida figyelmét, hogy Teresa és Paulo újra találkoznak.

 

Teresa - 24. rész

Aida elterjeszti az egyetemen, hogy Arturo nem csak a tanára, hanem szeretője is Teresának.


Paloma nem hagy fel Arturo zaklatásával, mellyel Teresát végleg kihozza a sodrából.

 

Teresa - 23. rész

Aida legnagyobb csodálkozására apja irodájában találkozik Teresával, erre óriási patáliát csap.


Paloma a szegénynegyedben működteti az alapítványát, Teresáék háza környékén. Mariano Teresa eljegyzési gyűrűjét zálogba adja, hogy mentse Teresa apját.

 

Teresa - 22. rész

Teresa újra harcba lendül Paloma ellen. Mariano mulasztása után a szigorú professzort csak kiváló szaktudása lágyítja meg.


Genovevának sikerül olyan bizonyítékot szereznie, amellyel megzsarolhatja Rubent. Teresa meglepő kéréssel áll Aida elé. Nachita egyre jobban aggódik kisfia miatt.

 

Teresa - 21. rész

Mayra nem bízik férjében, ezért Genoveva segítségét kéri. Teresa észhez próbálja téríteni keresztanyját.


Aida rosszindulata Teresával szemben csúnyán visszaüt. Teresa nem örül Mariano és csoporttársai közös munkájának. Rubennek lépnie kell lánya harciassága miatt.

 

Teresa - 20. rész

Paulónak egyre kellemetlenebb a volt és jelenlegi barátnője közt zajló háború.


Mariano egy baráti szívesség miatt hátrányba kerül az egyetemen. Aidát olyannyira feldühíti Teresa váratlan látogatása, hogy az erőszaktól sem riad vissza.

 

Teresa - 19. rész

Mariano erőfeszítése igencsak meglepi Teresát. Armando egyre nehezebb helyzetben van az adóssága miatt.


Egy nagyon csinos diáklány furcsa szívességet kér Marianótól, aki nem tagadja meg a segítséget. Esperanza nehéz szívvel, de ismét ultimátumot ad Rubennek.

 

Teresa - 18. rész

Refugio bevallja Marianónak, hogy igazságtalanul vádolta meg Arturót.


Bűntudatot érez, különösen Teresa miatt, aki viselkedésével nagyon megsérti a történtek után.

 

Teresa - 17. rész

Pablitónak dialízist kell kapnia, miután eltávolították a daganatot és a bal veséjét.


Ruben üldözi Esperanzát, hogy találkozzanak. Teresa anyja szemrehányást tesz Arturónak, szerinte nem tisztességesek a szándékai Teresával szemben.

 

Teresa - 16. rész

Teresa megharagszik az édesanyjára, amiért elment De la Barrera ügyvédhez.


Refugio és Mariano is azt hiszik, hogy Teresa és az ügyvéd közt több van, mint tanár-diák kapcsolat. Pablito állapota rosszabbra fordul.

 

Teresa - 15. rész

Arturo visszautasítja Paloma közeledését, igaz ezért Teresa mindent meg is tett, még a hazugságtól sem riadt vissza.


Luisa felteszi a kérdést Teresának: mit érez a bátyjával szemben?

 

Teresa - 14. rész

Mariano és Teresa között Cuernavacában megtörténik az, ami azt gondolják egy életre összeköti őket.


Pablitót betolják a műtőbe, s bár mindenki reménykedik a gyors beavatkozásban, az eredmény kétséges.

 

Teresa - 13. rész

Pablitót sürgősen beszállítják a kórházba, hogy eltávolítsák a veséjét megtámadó daganatot.


Mariano és Teresa közös hétvégét terveznek az örök tavasz városában, Cuernavacában.

 

Teresa - 12. rész

Mariano összetalálkozik a professzorral, miközben a professzor Teresát keresi a házukban, s kis híján összeverekszenek.


Arturo beszélni kíván Teresa szüleivel, hogy eloszlassa kétségeiket, és biztosítja őket szándékai tisztaságáról.

 

Teresa - 11. rész

Mariano kevesebb időt tölt Teresával, mivel elő kell teremtenie a tanulásához az anyagi feltételeket, ez állandó veszekedéshez vezet kettőjük között.


A professzor életében feltűnik első szerelme, Paloma, s ezzel a vártnál is nagyobb vihart kavar.

 

Teresa - 10. rész

Teresa családja nem tud beletörődni abba a szégyenbe, hogy egy kívülálló férfi fizesse a lányuk tandíját, mert szerintük ez nagyon rossz fényt vet Teresára.


Ezért apja erőn felül támogatja Teresát, amiről a felesége nem tud.

 

Teresa - 9. rész

A házban, ahol Teresa él, a lakók alig heverték ki Rosita halálát, újabb baljós esemény történik.


Pablito, egy másik család gyermeke játék közben rosszul lesz. Aurora Franciaországba készül édesapjával.

 

Teresa - 8. rész

Teresa a húga haláláért a szegénységet okolja és elhatározza, hogy változtat az életén.


Minden áron ki akar jutni a szegénységből, és hogy ezt elérje, semmitől sem riad vissza.

 

Teresa - 7. rész

Teresa a könyvbemutatóról késve érkezik a kórházba, ahol szembesül a húga halálával.


Felébred benne a lelkiismeret, önmagát marcangolja, de végül is a szegénységet okolja a húga haláláért.

 

Teresa - 6. rész

Arturónak, Teresa tanárának imponál Teresa okossága és szépsége, ami viszont kivívja Teresa családjának az ellenszenvét és a gyanakvását.


Rosa rosszul lesz a versenyen és a kórházba szállítás után röviddel meghal.

 

Teresa - 5. rész

Teresa és Mariano kibékülnek, sőt Teresa beiratkozik az egyetemre, Aida és Paulo legnagyobb döbbenetére.


Teresa megígéri a húgának, hogy elmegy a meccsre, ám inkább Barrera ügyvéd könyvbemutatójára megy, hogy megismerkedhessen a befolyásos és fontos emberekkel.

 

Teresa - 4. rész

Teresa döbbenten veszi tudomásul, hogy a legjobb barátnője, Aurora szemet vetett a szerelmére, Marianóra.


A fiú miatt mind a hárman csúnyán összevesznek. Rosa, Teresa húga nagy erőbedobással készül a versenyre, ám váratlanul rosszul lesz.

 

Teresa - 3. rész

Teresa felocsúdva a szörnyű leleplezés okozta fájdalomból, megesküszik, hogy bebizonyítja, különb az őt becsmérlőktől, és megfogadja, hogy mindenkin keresztül gázol, aki neki keresztbe tett

 

Teresa - 2. rész

Mariano összeverekszik Paulóval, hogy megvédje Teresát.


Aida bosszút forral Teresa ellen, miután kiderül, hogy a lány szegény származása ellenére mindenkivel elhitette, hogy gazdag. Arra készül, hogy az egész osztály előtt leégeti.

 

Teresa - 1. rész

Teresa megérkezik az érettségi bankettre, ahol Paulo várja. Csakhogy a fiúra Teresa ellensége, Aida is pályázik.

 

Teresa szülei ezúttal sem érkeznek meg a bankettre, ami Paulónak gyanús, ez ugyanis már a sokadik ilyen alkalom.