Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss sorozat előzetes (116-152-ig)

Teresa 1. évad folyt.

Teresa 152.(befejező rész)

Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát. Esperanza bejelenti, hogy kisbabát vár. Luciának kiállítása nyílik. Teresa végső kétségbeesésében az apja sírjánál keres vigaszt, miután többször is próbálta meggyőzni Arturót arról, hogy megváltozott.

Teresa 151.rész

Teresa elmondja Arturónak, hogy mégsem megy hozzá Fernandóhoz, és szeretné visszacsábítani a férjét. Juana születésnapi buliján, ahová Teresa is betoppan, Refugio kitagadja a lányát, és Juana is elzavarja. Genoveva haját levágják a börtönben, rabtársai így alázzák meg. Rubent a megölt Fito bátyja kínozza, s végül megkéselik a börtön udvarán. Apja halálának híréről Aida Teresától értesül. Teresa ismét elzavarja Fernandót, aki aztán Luisához próbál visszamenni, miután megtudja, hogy a nő gyereket vár tőle.

Teresa 150.rész

Teresa rábeszéli Fernandót, hogy írassa rá a vagyonát, hogy Oriana ne kaparinthassa meg. Oriana rosszul lesz, és kórházba kerül, mikor ezt Fernando közli vele. Ruben megtámadja Teresát, és pénzt követel tőle, de Arturo időben megérkezik. Teresa nagy fájdalmat okoz az anyjának, a keresztanyjának, és később Fernandónak is.

Teresa 149.rész

Teresa és Fernando bejelentik Refugiónak a házassági szándékukat, aki nem hajlandó áldását adni a frigyre. Aida és Aurora Jaime rendőr társaságában ellátogat Genovevához, hogy bizonyítékot találjanak arra, amit Mariano a börtönbe kiszedett El Tuercasból. Miközben várnak, Aurora felismeri Esperanza fiát a kis Paulitóban. Mire Genoveva és Ruben visszaérnek a bankból, ahonnan kivették Genoveva minden pénzét, nyomozók várnak rájuk, házkutatási paranccsal.

Teresa 148.rész

Oriana igyekszik a neki legmegfelelőbben rendezni a helyzetet Teresával, aki hajlandóságot mutat arra, hogy elfogadja a felajánlott összeget. Mariano a fegyházból a börtönbe kerül, mivel a bíróság szerint ő gyilkolta meg Fitót. Don Porfirio a kórházi ágyon elmeséli Patriciának a családja igaz történetét, amiből kiderül, miért nem kedveli Johnnyt. Ruben tervei lassan körvonalazódnak.

Teresa 147.rész

Fernando dühös Teresára, amiért Mariano védelmére kelt. Teresa vallomást tesz a rendőrségen, és elmondja, hogy látta Rubent és Genovevát, amikor bedobták Fito holttestét a csatornába. Azonban Marianót ezután sem engedik ki a börtönből. Aurora felveszi a gyűrűt, amit Marianótól kapott, jelezve, hogy készen áll a házasságra. Ruben megmutatja Rodrigo fényképét Esperanzának, és eközben Paty meglátja őket.

Teresa 146.rész

Esperanza nem megy el Hernannal a terápiára, de bevallja, hogy szereti. Teresa elmondja Aidának, hogy Genoveva Ruben szeretője, és később a lány kérdőre vonja az apját, aki viszont letagadja a viszonyt. Cutberto munkát kap Orianától, így több esélye lesz az örökbefogadásra. Juana a mesterséges megtermékenyítésről beszélget Aurorával. Marianót letartóztatják Fito meggyilkolásáért. Arturo elvállalja a védelmét, és Teresa is segít neki.

Teresa 145.rész

Mariano megveri Fitót, amikor meglátja a lakása közelében ólálkodni. Fito rájön, hogy nem lesz könnyű megölni Marianót, ezért több pénzt kér Rubentől. Szóváltásba keverednek, és Genoveva Rubent védve leüti Fitót, aki meg is hal. Rubennel bedobják a hullát egy csatornába. De nincsenek egyedül, Teresa az egészet végignézi. Ruben később megzsarolja Genovevát: azzal fenyegeti, hogy beszél a rendőrségnek a gyilkosságról, ha a nő nem ad neki pénzt.

 

Teresa 144. rész

Oriana elmondja Teresának, hogy megpróbálja elperelni Fernandótól az örökségét, nehogy Teresa rátegye a kezét a vagyonára. Amikor ezt Fernando is megtudja, összeveszik az anyjával. Aurora szakorvosi vizsgája remekül sikerül. Juanát és Cutbertót elkeseríti, hogy milyen nehéz dolog az örökbefogadás. Luisa úgy dönt, elfogadja Fernandótól a De la Barrera házat, viszont azt közben a férfi odaígéri Teresának is.

Teresa 143.rész

Luisa és Arturo Luciához költözik. Arturo vonzódik a nőhöz, bár a Teresával történteket még nem heverte ki. Teresa féltékeny Luciára. Ruben zsarolja Esperanzát, hogy elmondja neki, hol van Rodrigo, de csak ha elhagyja Hernant, és visszamegy hozzá. Hernan arról próbálja meggyőzni Esperanzát, hogy jót tenne neki egy pszichológiai kezelés. A szigorú Hectort Juana és Hernan is szeretnék rávenni, hogy fogadja el Marianót, mint Aurora barátját.

Teresa - 141. rész

Armandót gyászolják. Aurora próbálja észhez téríteni Teresát, Oriana pedig a fiát.Lucia elbeszélget Arturóval, aki megjelenik a virrasztáson. Fito megzsarolja Rubent és Genovevát. Hector ellenzi a lánya kapcsolatát Marianóval.

Teresa - 140. rész

Arturo, miután beszélt Luisával, őrjöngve elindul, hogy megkeresse Fernandót és számon kérje rajta, amit tett.Hernan a mindig vidám Cutberto és Juana gondjaira bízza Esperanzát, akit hazaengednek a kórházból. Oriana felkeresi Teresát és Arturót is, hogy megtegye, amit a legjobbnak lát a családja érdekében. Luisa az Auroránál töltött éjszaka után sem tudott teljesen megnyugodni és Lucia próbál lelket önteni belé.

Teresa 139. rész

2012-09-11 - 17:20:00

Miután Fernando elmondta Luisának, hogy nem akarja elvenni, mert Teresát szereti, Aurora veszi szárnyai alá a lányt, és hazaviszi. Fernando döntését Oriana sem fogadja el és megpróbálja jobb belátásra bírni. Teresa bejelenti szüleinek, hogy el akar válni, mivel Arturo újra alkoholba fojtja a bánatát.

Teresa 138. rész

2012-09-10 - 17:20:00

Teresa ráveszi Fernandót, hogy mondják el Luisának és Arturónak, hogy egymásba szerettek. Juana és Cutberto hazatér, s szembesülniük kell Rodrigo eltűnésének tényével és Teresa válási szándékával. A kis Rodrigo eltűnését Aurora javaslatára a bejelentik a tévében. A felhívást Fito is látja.

Teresa 137. rész

2012-09-07 - 17:20:00

Pár nap van hátra Luisa és Fernando esküvőjéig. Teresa döntést vár Fernandótól: vagy elmondják Luisának és Arturónak, hogy szeretik egymást, vagy megszöknek. A férfi nem akarja megbántani Luisát, inkább Teresával szakítana, aki viszont Lucia miatt végleg összeveszik Arturóval, bejelenti, hogy elválik, és elköltözik Juana lakásába. Mariano felkeresi Luisát, hogy elmondja neki, miben sántikál Teresa.

Teresa 136. rész

2012-09-06 - 17:20:00

Genoveva megbízására Fito és egy társa elrabolják Esperanza kisbabáját. Esperanza kihívja a rendőrséget. Az első számú gyanúsított Ruben. Fernando visszatérve Zacatecasból nagyon feszült, nem tudja, hogy mit tegyen. Megvádolja Arturót, hogy összeszűrte a levet Luciával, de Arturo azt mondja, csupán munkatársak. Luisának is feltűnik, hogy Fernando milyen ideges. Teresa hazatér Zacatecasból, de rögtön összevesznek Arturóval, mert Arturo megint féltékeny Marianóra.

Teresa 135. rész

2012-09-05 - 17:20:00

Teresa és Fernando Zacatecasban vannak. Fernando szeretne Teresával lenni, de Teresa folyton visszautasítja. Közben Oriana megtudja, hogy a fia és Teresa is Zacatecasba mentek, és gyanút fog. Johnny meglátja Teresát és Fernandót csókolózni, és elmeséli Marianónak. Mariano felkeresi Teresát, és figyelmezteti, hogy ne rontsa el Cutberto és Juana esküvőjét.

Teresa 134. rész

2012-09-04 - 17:20:00

Aida lejárató hadjáratot tervez a Türkiz Hold projekt ellen, hogy megleckéztesse Teresát. Teresa elutazik Zacatecasba, Juana esküvőjére, viszont Arturónak a munka miatt otthon kell maradnia. Később Fernando is Zacatecasba megy, de Luisának azt mondja, üzleti útra indul. Esperanza biztosítja Hernant, hogy szereti, és nem vágyik vissza Rubenhez. Oriana elmondja Luisának, hogy jobban örült volna, ha Arturo Luciát veszi el. Teresa megtudja, hogy Aurora összejött Marianóval.

Teresa - 133. rész

 

2012-09-03 - 17:20:00

Teresa meglátja Lucia rajzát, amit Arturóról készített, és azt hiszi, a nőnek viszonya van a férjével, ezért kirúgja őt. Később kiderül, hogy Luisa kérte meg Luciát, hogy készítse el a rajzot. Teresa ezek után is féltékeny Luciára, és összeveszik Arturóval. Amikor ezt Armando megtudja, otthagyja Arturo irodáját, hogy ne kelljen egy olyan embernek dolgoznia, aki megbántotta a lányát. Teresa a veszekedés után Fernando karjaiban keres vigasztalást.

Teresa - 132. rész

 

2012-08-31 - 17:20:00

Teresa Arturo háta mögött ráveszi Fernandót, hogy vegye meg a Türkiz Hold Aidánál, Rubennél és Genovevánál lévő részvényeit. Fernando belemegy, és Arturo is elfogadja az ajánlatát. Juana Cutberto után utazik, és elhatározzák, hogy összeházasodnak. Juanának már csak Aurorával kell elfogadtatnia a döntését. Teresa felfedezi, hogy Lucia a férjéről készít arcképet, erre azonnal durván elkergeti a nőt. Oriana gyanakodni kezd, hogy a fia Teresa kérésére tesz szívességeket Arturónak. 

Teresa - 131. rész

 

2012-08-30 - 17:20:00

Ruben, Genoveva és Aida anyagilag ellehetetlenítik Teresát és Arturót azzal, hogy kitúrják őket a Türkiz Hold projektből. Ruben engedélyt kap, hogy látogathassa a beteg kisfiát, és a kórházban elmondja Arturónak, hogy Teresa miatt került börtönbe. Aurora, apja rosszallása ellenére, Zacatecasba utazik Mariano után, hogy személyesen köszönhesse meg a férfi ajándékait. Juana színt vall, elmondja Hectornak, hogy Cutbertót választja.

 

Teresa - 130. rész

 

2012-08-29 - 17:20:00

Fernando segítséget ajánl Arturónak, de nehéz rábeszélni, hogy fogadja el. Még mindig kételkedik Teresa szerelmében, úgyhogy próbára akarja tenni. Cutberto döntés elé állítja Juanát, aki elmondja Hectornak, hogy kétségei vannak az esküvővel kapcsolatban. Hector nem hiszi el Marianónak, hogy már nem szereti Teresát, ezért fél, hogy a lányának összetörik a szíve.

 

Teresa - 129. rész

 

2012-08-28 - 17:20:00

Juana bevallja Teresának, hogy a szíve Cutbertóhoz húzza, mire Teresa megpróbálja meggyőzni, hogy maradjon Hectorral. Arturo felveszi maga mellé Luciát, Luisa gyerekkori barátnőjét. Teresa nem örül az új munkatársnak, akiben inkább vetélytársat lát. Mayra rajtakapja Rubent és Genovevát, amint ölelkeznek. Rubennek sikerül félrevezetnie Aidát, így a lány nem gyanakszik rá és Genovevára. Fernando nem bír ellenállni Teresának...

 

Teresa - 128. rész

 

2012-08-27 - 17:20:00

 

Mariano kitartóan udvarol Auroranak, aki örömmel fogadja a bókokat. Mayra felfrissülve, boldogan, új lehetőségekkel és tervekkel tér haza. Egy kiadó megvette a naplóját, vezetője pedig beleszeretett a nőbe. Teresa és Arturo a pár napos bérházi tartózkodás után Fernando luxuslakásába költözik. Teresa ezt személyes győzelemnek könyveli el, s tovább bolondítja Fernandot. Fernando apja utolsó akarata teljesül, Fernando megkapja az őt illető hatalmas vagyont, melyet eddig a nagybátyja bitorolt. Cutberto megtudja, hogy Juana azért hagyta el, mert nem lehet gyereke, s nem akarta ezzel boldogtalanná tenni a férfit. Cutberto meggyőzi Juanat, hogy ez mégsem állhat kettőjük közé. Juananak végleg választania kell Hector és Cutberto közt. A Teresa és Fernando közti feszültséget Luisa és Arturo is megérzi. Arturo a sofőrjén keresztül kémkedik Teresa után, Luisa pedig gyanakodni kezd.

 

Teresa - 127. rész

 

2012-08-24 - 17:20:00

Teresa már biztosan tudja, hogy a bérház egy próba, és egyre inkább a váláson töri a fejét. Rodrigo tüdőgyulladással kórházba kerül. Ruben bírói végzést szerzett arról, hogy látogathatja a fiát, és elvégeztetheti a DNS-tesztet. Luisa távol van és találkozik egy régi iskolai barátnőjével. Aida elmegy Aurorához, és megbeszélik, hogy bármit megtehet Mariano visszaszerzése érdekében, Auróra bele fog nyugodni. Teresa Fernandóhoz megy a kulcsokért, éppen ölelkeznek, amikor betoppan Luisa.

Teresa - 126. rész

 

2012-08-23 - 17:20:00

Arturo részegen megy haza reggel, Teresat senki sem találja, azt hiszik, hogy baja esett. Eközben Teresa Fernandoval van és megpróbálja őt is teljesen az ujja köré csavarni. Luisa mindeközben semmit sem sejtve készül az esküvőre. Aurora és Mariano dolgai sem alakulnak egyszerűen, szeretik egymást, de Aurora fél együtt lenni Marianoval, mert nem szeretne csalódni.

Teresa - 125. rész

2012-08-22 - 17:20:00

Mariano elmondja Aurorának, hogy harcolni fog érte. Teresa ügyeskedik, és végül hazaviteti magát Marianóval. Arturo látja, amint kiszáll a férfi kocsijából, úgyhogy ismét óriási vitába keverednek, ahonnan Teresa Fernandóhoz menekül. Cutberto megtudja don Porfirintól, hogy Juana miért szakított vele valójában.

Teresa - 124. rész

Mariano megtudja Juanától, hova ment Aurora. Utána megy, és bevallja neki, hogy szereti.


A lány gondolkodási időt kér. Teresa tudomást szerez a dologról, és ő is odautazik, hogy megpróbálja visszacsábítani Marianót. Porfirio úr műtétje jól sikerül. Genoveva hazatér Közép-Amerikából. Az útlevelében lévő pecsétekkel akarja bizonyítani Aidának, hogy onnan van az „örökbefogadott” gyereke, aki valójában azonban a Fito által elrabolt Rodrigo.

Teresa - 123. rész

Mariano elmondja Teresának, hogy szereti Aurorát. Porfirio úrnak gyomorfekélye van, ezért Paty és Johnny beviszik a kórházba, ahol kiderül, hogy meg kell műteni.


Aurora elutazik Cuernavacába, de csak Juanának és az apjának árulja el, hova megy. Teresa megkéri Fernandót, hogy győzzék meg Arturót, adja el a Türkiz Hold részvényeit.
 

Teresa - 122. rész

Teresát meglátogatja Luisa, majd Aida és Oriana, akik csúfosan sértegetik. Teresa összefut Marianóval, aki megmondja neki, hogy Aurorába szerelmes.


Juana nem tud dönteni Cutberto és Hector között. Aurora egyedül akar maradni, hogy gondolkodhasson, apja végül beleegyezik. Patty születésnapi ajándékot készít a nagyapjának és meghívja a bérházba.
 

Teresa - 121. rész

Arturo és Teresa beköltöznek a bérházba. Arturo ezt egy próbának szánja, hogy kiderüljön: Teresa őt szereti-e vagy csak a pénze miatt ment hozzá feleségül.


Refugio meg akarja ünnepelni, hogy a lánya a közelébe költözött, de Teresa ezt kikéri magának. Mariano szeretné, ha az apja hozzá költözne, mert még véletlenül sem akar Teresával találkozni. Aurora elmondja Teresának, hogy Martinnal azért szakítottak, mert ő meglátta, hogy Marianóval csókolózott.
 

Teresa - 120. rész

Martín felbontja az eljegyzést Aurorával, mert nem akarja, hogy Aurora boldogtalan legyen.


Teresa nem akarja elfogadni, hogy rossz anyagi helyzetbe kerültek Arturóval. Aida tovább küzd Mariano kegyeiért. Arturo új lakást választ magának és Teresának, méghozzá a bérház egyik romos, földszinti lakását.

Teresa - 119. rész

Arturo rájön, hogy Teresa a pénzéért ment hozzá és bosszút forral a lány ellen, hogy ő is ugyanúgy szenvedjen.


Teresa megtudja, hogy csak Mariano apja lehetett, aki elmondta Oriana asszonynak, hogy Teresa az esküvője előtt megcsalta Arturót Marianóval, hiszen az apa Oriana asszony sofőrjeként dolgozik. Martín meglátja, hogy Aurora és Mariano megcsókolják egymást...

Teresa - 118. rész

Teresa könnyek közt esedezik Arturo bocsánatáért, de a férfi ki akarja őt dobni. Mariano el akar menni hozzájuk, hogy elvigye onnan Teresát, aminek Aida nem örül.


Martinnak kétségei vannak Aurora érzéseivel kapcsolatban. Oriana elmondja Luisának és Fernandónak is, hogy Teresa megcsalta a férjét. Úgy tűnik, Arturo mégis megbocsát Teresának.

Teresa - 117. rész

Esperanza és Hernan hazaviszi Rodrigót a kórházból. Ruben és Genoveva el akarja rabolni a kisbabát, ehhez felbérelik Fitót.


Oriana elmondja Arturónak, hogy Teresa folyamatosan megcsalta Marianóval. Teresa eközben Fernandóval kacérkodik, az ujja köré csavarja a férfit. Mariano végleg elküldi Aidát, és Teresának is megmondja, hogy hagyja őt békén. Arturo az igazság hallatára elveszti a fejét...

Teresa - 116. rész

Teresa a kórházban lábadozik, s végül hazaengedik. Küzd a felépüléséért, újra járni tanul, Arturo gyengéden támogatja.


Fito továbbra is zsarolja, s végül eléri, hogy Teresa odaadja neki a kocsiját. Megszületik Esperanza babája, Rodrigo. Esperanza és Hernan még a kórházban összeházasodnak és a keresztelőt is ott tartják. Az ünnepséget Ruben apasági követelése zavarja meg.